Wilo Adriatic d.o.o.

WILO ADRIATIC D.O.O.

Wholesale trade, except of motor vehicles and motorcycles >> Non-specialized wholesale trade >> Non-specialized wholesale trade

Address

WILO ADRIATIC D.O.O.
STEGNE 31 A
SI - 1000 LJUBLJANA
SLOVENIA

Contact

 • Phone:
  01 583 81 30
 • Mobile:
  041 648 825
  Komerciala: 031 655 565
  031 361 863
 • Fax:
  01 583 81 38
Use country prefix +386 for Slovenia.

Company data

 • TAX / VAT number:
  71446940
 • Liable for VAT:
  Yes, since 01.07.1999
 • Registration number:
  5346690000
 • Classification code:
  46.900
 • Classification:
  Non-specialized wholesale trade

Company on the map

Website

Share this business


Current promotions

Pomembna informacija! Obvestilo poslovnim partnerjem

28.01.2022

V družbi Wilo Adriatic d.o.o. bomo tako kot do sedaj tudi v prihodnje dosledno upoštevali priporočene in nujne ukrepe NIJZ

Spoštovani poslovni partnerji!

Obveščamo vas, da v skupini Wilo SE, kakor tudi v hčerinskem podjetju Wilo ADRIATIC d.o.o., tudi v zahtevnih razmerah širitve novega korona virusa COVID-19 izvajamo vse ključne aktivnosti za zadovoljevanje potreb naših odjemalcev proizvodov, kakor tudi storitev.

Kljub izredni situaciji na trgu še najprej izvajamo celovito podporo procesom v trgovskih, inštalaterskih in drugih dejavnostih v Sloveniji. Tudi v oteženih razmerah na različne načine izvajamo pretok blaga v celotni oskrbovalni verigi in zagotavljamo vsakršne visokokakovostne podpore v okviru naše dejavnosti.

V družbi Wilo Adriatic d.o.o. bomo tako kot do sedaj tudi v prihodnje dosledno upoštevali priporočene in nujne ukrepe NIJZ, kakor tudi navodila drugih pristojnih institucij, da bi zaščitili tako zaposlene kot tudi predstavnike poslovnih partnerjev, ki sodelujejo z nami. Wilo Adriatic d.o.o. si bo tudi v teh težkih razmerah prizadevala zagotavljati najvišjo možno raven storitev za uporabnike naših proizvodov in storitev. Naše poslovne partnerje bomo tudi v prihodnje obveščali o vseh pomembnih informacijah glede izvajanja logističnih storitev na spletni strani družbe www.wilo.si in v neposrednih stikih, obenem pa vas tudi vabimo, da se z morebitnimi vprašanji obrnete na nas preko telefona in elektronske pošte.

Keywords

Pumps, heating pumps, waste water pumps - faeces, hydrophones, drainage, drainage, heating systems, air conditioning, cooling, water supply, German quality, hydrofoils, water supply.

Photo gallery