Kamp Nadiža d.o.o., Breginj

KAMP NADIŽA D.O.O.

Accommodation >> Recreational vehicle parks, trailer parks and camping grounds >> Recreational vehicle parks, trailer parks and camping grounds

Address

KAMP NADIŽA D.O.O.
PODBELA 48
SI - 5223 BREGINJ
SLOVENIA

Contact

Use country prefix +386 for Slovenia.

Company data

 • TAX / VAT number:
  90571169
 • Liable for VAT:
  Yes, since 01.07.1999
 • Registration number:
  5835526000
 • Classification code:
  55.300
 • Classification:
  Recreational vehicle parks, trailer parks and camping grounds

Company on the map

Website

Share this business


Description

V skrivnostnem Breginjskem kotu leži na dnu doline tudi vasica Podbela. Pod vasjo, tik ob reki Nadiži, pa se nahaja kamp Nadiža. V svoj objem vabi vse, ki imajo radi neokrnjeno naravo ter čisto reko s čudovitimi prodišči. Domačini celo pravijo, da Nadiža v sebi skriva nekatere zdravilne lastnosti.

Kamp je zelo primeren za družine z majhnimi otroki, saj se lahko razposajeno igrajo ob vodi and v njej. Otroško igrišče je opremljeno z igrali: tobogani, gugalnicami, peskovnikom, trampolini, na voljo je tudi igrišče za odbojko na mivki, nogomet, igrišče za košarko, mize za namizni tenis and balinišče.

Obiskovalci lahko tu preživijo aktivne počitnice, from pohodništva po okoliških hribih, kolesarjenja to padalstva... V bližini je tudi naravna plezalna stela and trail center.

Kamp je odprt vsako leto from sredine marca to konca oktobra.

Dodatna ponudba: Wi-Fi,
agencija, ki ponuja vodne and druge aktivnosti,
ustvarjalno-igralne aktivnosti za otroke,
pralni, sušilni and pomivalni stroj.

Keywords

Camping Nadiža, Breginjski Kot, Podbela, Nadiža river, camp, children playground, apartment, renting an apartment, unspoiled nature, active holidays, swimming, bar, restaurant.

Video presentation